lionelmessisquiet

Overview

  • Founded Date March 16, 2000
  • Sectors Telecom
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 5050

Company Description

De hogyan tanuljátok meg a játékot? Szeretné látni a játékosokat, akik jók a játékukban. Ugyanígy tanulsz bármilyen sportot, ha valaki mást nézel és tanulmányozod a formáját. Röviden, a legjobb pókerjáték az Ön számára az, amely lehetővé teszi a legjobb blöffölést és a többi játékost. A Texas Hold’em játékban nagyon fontos, hogy a játékosok figyeljenek az ellenfél testbeszédére és arckifejezéseire. Amikor valaki összehajlik, gyakran csalódottnak tűnnek.

Az emberek mindenféle különböző arckifejezéssel rendelkeznek, amikor blöffölnek. Legyen óvatos, ha az ellenfeled összecsukja, mert lehet, hogy jó kézzel rendelkezik. Ezeket az információkat felhasználhatja annak meghatározására, hogy van-e erős keze. Valószínűleg a kártyáikkal blöffölnek. Például valaki úgy nézhet ki, mintha a testbeszédével blöffölne, de még mindig van kártyája. Próbáld meg úgy játszani, hogy örömmel nyerj potot. Néhányan nagyon boldognak fognak kinézni, ha nyerni fognak egy potot.

Meg lehet nézni, hogy bárki játszani a játékot, és meg fogja találni a jó póker játékosok és a rossz póker játékosok, de a különbség az, hogy csak a jó játékosok érdekes nézni. Blöffölsz, hogy ellenfeleid viselkedését kontrollálhasd. Ebben az esetben Ön irányítja a fogadási viselkedésüket. Miért kell blöffölni egy póker játékban? A 3 pot elegendő értéket ad ahhoz, hogy 1 tétet hívjon, miközben nem tart semmit, csak ászot?

A pot méretének megítélése a szükséges hívás fogadásokkal szemben a pot esélyeinek és a tőke százalékának kiszámításának szakaszát határozza meg. Idővel az intuíció fejlődik a nyereséges híváscsökkentési pontok érdekében, mivel a kezek megerősödnek a helyettesítő kártyák kiválasztásával. A rajzkörök matematikai képességeket is építenek, függetlenül attól, hogy kezdetben mennyire rudimentáris.

Ebben a pillanatban ez rossz dolognak tűnhet, de valójában hasznos, mivel nem igazán van gyakorlatod, hanem a cél az, hogy stratégiákat találj a győzelemhez. Az első dolog, amit észre fogsz venni a játékok, hogy játszik lassabb, mint a legtöbb más lassú póker oldalak. A játékos a kereskedő bal oldalán helyezi el a kis vakot, online poker a második játékos pedig a nagy vakot, ami gyakran megduplázza a kis vak összegét.

A vakok kényszerített fogadások, hogy ösztönözzék a fogadást. A két játékos a kereskedő bal oldalán “vakok”, mielőtt a kártyákat osztják. Az üzlet forog a pókerasztal körül, és minden játékos kap egy fordulatot. Néhány oka lehet annak, hogy valaki felemelkedik ellened – talán szükségük van erre a pénzre, vagy úgy érzik, hogy egy rossz játékos vagy, aki soha nem fog bemutatkozni. Ha látja, hogy egy játékos felemeli Önt, amikor olyan kezet tart, amely nem elég erős ahhoz, hogy a showdownba kerüljön, fontos, hogy figyeljen rájuk, mivel valószínűleg valami nagyon jóat tartanak.